Produsen Popok Bayi
Produsen Popok Dewasa
Produsen Napkin Sanitary

Produk Unggulan

  • Popok Bayi

    Popok Bayi

    Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Popok Bayi, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Popok Bayi. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!
    Ukuran: kabeh ukuran kasedhiya
    Desain: Kanthi Pola
    Werna: Mangga deleng swatch warna ing ngisor iki kanggo referensi.
    Kanggo wong: Baby

  • Baby Popok

    Baby Popok

    Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo popok bayi, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti popok bayi. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!
    Ukuran: kabeh ukuran kasedhiya
    Desain: Kanthi Pola
    Werna: Mangga deleng swatch warna ing ngisor iki kanggo referensi.
    Kanggo wong: Baby

  • Popok popok

    Popok popok

    Fujian Zhongrun Paper Co. Ltd., Ltd. minangka produsen lan pemasok popok popok skala gedhe ing China. Kita duwe spesialisasi ing popok Bayi, Tarik Bayi, Napkin Sanitary, Topeng rai, lan popok diwasa lan tisu teles sajrone pirang-pirang taun. Popok popok produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa, AS, Asia Tenggara, Afrika, Timur Tengah lan Amerika Kidul. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.
    Ukuran: kabeh ukuran kasedhiya
    Desain: Kanthi Pola
    Werna: Mangga deleng swatch warna ing ngisor iki kanggo referensi.
    Kanggo wong: Baby

  • Popok / popok

    Popok / popok

    Fujian Zhongrun Paper Co. Ltd., Ltd. minangka pabrikan lan pemasok Popok / popok skala gedhe ing China. Kita duwe spesialisasi ing popok Bayi, Tarik Bayi, Napkin Sanitary, Topeng rai, lan popok diwasa lan tisu teles sajrone pirang-pirang taun. Produk popok / popok kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa, AS, Asia Tenggara, Afrika, Timur Tengah lan Amerika Selatan. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.
    Ukuran: kabeh ukuran kasedhiya
    Desain: Kanthi Pola
    Werna: Mangga deleng swatch warna ing ngisor iki kanggo referensi.
    Kanggo wong: Baby


News

  • Bentenipun antarane bantalan perawat diwasa lan popok diwasa

    Bentenipun antarane bantalan perawat diwasa lan popok diwasa

    Kanthi akselerasi jangkah urip, panjaluk bantalan perawat diwasa terus berkembang. Saka wong wadon sing kudu ngaso ing amben, wong tuwa, wanita lan bayi sing lagi menstruasi, lan malah wong sing lelungan adoh, kabeh padha nggunakake bantalan nursing diwasa.

  • Teknologi Anyar Digunakake ing Popok Bayi

    Teknologi Anyar Digunakake ing Popok Bayi

    Teknologi kunci inti popok bayi yaiku inti. Saka sudut pandang teknis, awak inti popok wis ngalami telung revolusi nganti saiki: sing pisanan yaiku lair saka popok sing bisa digunakake setengah abad kepungkur; sing kapindho yaiku aplikasi bahan penyerap polimer ing popok ing taun 1980-an. Kinerja panyerepan Cairan produk kasebut dijamin kanthi lengkap, lan inti generasi kapindho umume digunakake dening merek utama ing pasar.

  • Carane Ngganti Popok Bayi

    Carane Ngganti Popok Bayi

    Nalika bocah terus tuwuh, jumlah ganti popok bayi bakal suda, diwiwiti kanthi rata-rata kaping sepuluh dina, lan suda nganti kaping enem. Ganti popok biasane ditindakake sadurunge utawa sawise saben nyusoni lan sawise saben gerakan usus. Ana uga ganti popok kanggo bocah nalika dheweke isih tangi sadurunge turu. Sampeyan uga kudu ngganti popok sadurunge njupuk anak metu.