Ngarep > Produk > Pad Maternity > 8 Wangun Maternity Pad

8 Wangun Maternity Pad Produsen

Hiya 8 Shape Maternity Pad diprodhuksi dening Fujian Zhongrun Paper Co., Ltd, produsen popok bayi, napkin sanitary, popok diwasa, lap udan lan barang higienis liyane ing China. Kanthi tim teknis lan manajemen perusahaan dhewe, kualitas 8 Shape Maternity Pad bisa dijamin lan inovatif.
Merek hiya kita 8 Shape Maternity Pad nduweni macem-macem kuwalitas. Jinis sing paling umum yaiku jinis ultra tipis lan jinis pulp. Jinis ultra tipis, kanthi lembaran penyerap 5 lapisan, hawa panas sing lembut sanajan lembaran ndhuwur lan embossing unik, sing breathable lan super absorbency. Jinis Pulp, sanajan nganggo pulp lan getah, luwih kandel tinimbang jinis ultra tipis. Nanging uga disenengi dening akeh klien.
Pad Maternity 8 Shape kualitas dhuwur kanthi rega sing kompetitif mbantu ibu-ibu nyimpen luwih akeh. Ora perlu mbayar rega dhuwur, ing wektu sing padha nyimpen kulit bayi. Popok bayi Hiya ora nganggo bahan kimia supaya kulit bayi sing sensitif tetep garing lan ora ruam. Mula, kanggo nemokake popok sing paling apik kanggo bayi sampeyan, mangga mikir babagan popok Hiya Brand Baby.
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 8 Shape Maternity Pad saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.
View as  
 
Wingless Shape Maternity Pads

Wingless Shape Maternity Pads

x
2. Desaine pas karo awak manungsa, trep lan nyaman kanggo nyandhang, lan higienis.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Katun Organik Maternity Sanitary Pad

Katun Organik Maternity Sanitary Pad

Kanggo wong: Bu
Kasedhiya wangun: 8 wangun, T wangun lan wangun lurus
Desain: Kosong

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pad Maternity Breathable Kanthi Katun Top Sheet

Pad Maternity Breathable Kanthi Katun Top Sheet

Desain: Custom
Warna: customized
Jumlah: MOQ 300,000pcs saben gaya utawa negosiasi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pad Maternity Wanita

Pad Maternity Wanita

Ukuran sing kasedhiya: 420 * 160mm, 340 * 165mm, 380 * 190mm
Kanggo wong: Ladies
Desain: Custom

Waca liyaneKirim Pitakonan
Disposable Sanitary Maternity Pad

Disposable Sanitary Maternity Pad

Kanggo wong: Wadon
Desain: printing
Werna: Sembarang warna utawa warna khusus liyane

Waca liyaneKirim Pitakonan
Maternity Sanitary Pads Kanggo Lady

Maternity Sanitary Pads Kanggo Lady

Kanggo wong: Wanita
Desain: Nampa desain lan ukuran khusus.
Werna: Kabeh Warna kasedhiya (Custom)

Waca liyaneKirim Pitakonan
Minangka produsen lan supplier profesional China 8 Wangun Maternity Pad, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Ing manajemen iman sing apik, prinsip kualitas pertama, ngarep-arep bisa kerja sama karo kabeh bisnis, nggawe masa depan sing luwih apik. Sampeyan bisa yakin tuku 8 Wangun Maternity Pad saka kita. Kajaba iku, Kita duwe tim layanan profesional, akeh sing duwe pengalaman pirang-pirang taun babagan produk.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept