Ngarep > Babagan awake dhewe >Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Pabrik Kita

Fujian Zhongrun Paper Co Ltd dumunung ing Kutha Quanzhou (Provinsi Fujian), perusahaan kita saiki kalebu area 5,000 meter persegi, lan duwe 200 buruh biasa trampil lan kinerja layanan luwih saka Lima taun buktiaken. Kita duwe macem-macem peralatan lan mesin canggih lan tim R&D kanggo ngasilake lan ngembangake desain anyar sing dibutuhake para pelanggan, Menapa malih, pangembangan kita adhedhasar kontrol kualitas sing ketat saka pilihan materi nganti inspeksi produk pungkasan.

3


Produk Kita

Produk utama kita kalebu ing ngisor iki:

1. popok bayi

2. Bayi narik munggah

3. Napkin sanitary

4. Topeng rai

5. Popok diwasa lan tisu teles.

Kita nyedhiyakake produk higienis ing saindenging jagad menyang macem-macem perusahaan ing saindenging jagad, saka organisasi multinasional gedhe nganti perusahaan individu cilik.

sawetara kebak peralatan lan mesin lan R&D tim kanggo gawé lan berkembang designs anyar sing pelanggan perlu, Kajaba iku, pembangunan kita adhedhasar kontrol kualitas ketat saka pilihan materi kanggo pengawasan produk final.


Sertifikat kita

Kita tansah rumangsa yen kabeh sukses perusahaan kita langsung ana hubungane karo kualitas produk sing ditawakake. Padha nyukupi syarat kualitas paling dhuwur kaya sing ditemtokake ing ISO9001, CE, Alibaba emas sing disertifikasi dening TUV, pedoman SGS lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

CE_


Peralatan Produksi

Kita duwe 3 set servo full-speed sanitary pad line produksi, 3 set full-servo high-speed baby diaper production line, 1 set full-servo high-speed popok produksi line production, lan 8 set full-servo high-speed garis produksi topeng pasuryan, Nalika panjaluk pasar mundhak, kita bakal nambah baris produksi anyar saben taun.

1 2


Pasar Produksi

Kita duwe pelanggan saka pasar domestik lan pasar jaban rangkah. Tim Sales kita bisa nganggo basa Inggris sing lancar kanggo komunikasi sing apik. Pasar dodolan utama kita: Eropa, USAï¼ Asia Tenggara, Afrika, Timur Tengah lan Amerika Kidulâ|


Kanggo informasi luwih lengkap, please aran gratis kanggo hubungi kita. Sincerely, kita ngarep-arep kanggo njaluk kasempatan kanggo kerjo bareng karo sampeyan ing mangsa cedhak.
Kualitas & Layanan Pertama! XingYuan Bakal Dadi Pilihan Paling Apik!


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept