Ngarep > Produk > Popok Dewasa > Celana Dewasa Kab

Celana Dewasa Kab Produsen

Fujian Zhongrun Paper Co., Ltd nyedhiyakake kabeh pant diwasa perawatan higienis, kalebu tisu bayi, tisu rai katun lan liya-liyane. Merek utama kita yaiku hiya. Iki digawe saka 99% banyu, nyedhiyakake resik sing lembut kanggo kulit bayi sing alus. Hypoallergenic, bebas pewangi, bebas alkohol, bebas iritasi.
Celana dewasa Hiya beda-beda ukuran 13*18cm,15*18cm,15*20cm,16*18cm,18*20cm. Paket sing paling umum yaiku 80 lembar saben bungkus, 100 lembar saben bungkus. Bahan utama yaiku spunlace non woven, sing super alus lan bisa didaur ulang. Celana dewasa Hiya bisa digunakake kanggo macem-macem tugas reresik, wiwit saka ngusap tumpahan, ngresiki tangan lan kanggo perawatan bayi.
Celana dewasa Hiya minangka pilihan wipes sing paling terjangkau lan berkualitas tinggi. Ibu ngresiki ngisor bayi nganggo lap bayi. Wanita mbusak make-up kanthi wipes rai. Alon-alon ngresiki lan moisturize kulit rai, tangan, sikil, ngisor sing sensitif.
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku celana diwasa khusus saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!


View as  
 
Popok Celana Dewasa Unisex

Popok Celana Dewasa Unisex

Popok Celana Dewasa Unisex Hiya asale saka Fujian Zhongrun Paper Co., Ltd. Iki minangka popok jinis celana nganggo medicare jinis diwasa. Bisa digunakake kanggo nyusoni, nyusoni, kanggo celana pendek wong seluler.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Celana Dewasa Super Kering karo Leak Guard

Celana Dewasa Super Kering karo Leak Guard

Celana Super Kering Dewasa kanthi Leak Guard minangka barang higienis kanggo perawatan pribadi. Bisa digunakake kanggo nyusoni, nyusoni, kanggo celana pendek wong seluler.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Popok Lumahing Garing Tuwa Ing Bulk

Popok Lumahing Garing Tuwa Ing Bulk

Kanggo wong: Unisex
Desain: Yen sampeyan duwe desain dhewe, olèh ngirim conto utawa pola, kita bisa nindakake minangka syarat customer.
Werna: Warna Kustomisasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
Popok Dewasa Paling Nyerep

Popok Dewasa Paling Nyerep

Kanggo wong: diwasa
Desain: Kanthi nuduhake desain sampeyan ing format PDF utawa AI lan syarat liyane, tim desain profesional bakal nggawe desain kanggo sampeyan.
Werna: Multi warna opsional, bisa disesuaikan

Waca liyaneKirim Pitakonan
Popok Dewasa Kandel Lan Tipis

Popok Dewasa Kandel Lan Tipis

Kanggo wong: Unisex
Desain: Kanthi Pola
Werna: Werna apa wae bakal ditampa

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bahan Kain Non-woven Popok Dewasa

Bahan Kain Non-woven Popok Dewasa

Kanggo wong: diwasa
Desain: Custom
Werna: Minangka gambar utawa conto kanggo pilihan

Waca liyaneKirim Pitakonan
Minangka produsen lan supplier profesional China Celana Dewasa Kab, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Ing manajemen iman sing apik, prinsip kualitas pertama, ngarep-arep bisa kerja sama karo kabeh bisnis, nggawe masa depan sing luwih apik. Sampeyan bisa yakin tuku Celana Dewasa Kab saka kita. Kajaba iku, Kita duwe tim layanan profesional, akeh sing duwe pengalaman pirang-pirang taun babagan produk.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept