Ngarep > Produk > Popok Bayi > Popok Celana Bayi

Popok Celana Bayi Produsen

Fujian Zhongrun Paper Co., Ltd diadegake ing taun 2008, produk kasebut nutupi macem-macem Popok Celana Bayi, kayata popok bayi, popok dewasa, popok celana dewasa, lan barang-barang higienis liyane. Kita duwe spesialisasi ing barang higienis luwih saka sepuluh taun. Popok diwasa Hiya wis diekspor menyang pirang-pirang wilayah, kayata Asia Tenggara, Eropa, Amerika, Afrika lan liya-liyane.
Popok Celana Bayi biasane digunakake kanggo wong sing turu. Iku karo topsheet super garing, alon-alon ngrawat kulit wong turu. Film laminasi breathable utawa film PE breathable minangka backsheet, kang alus lan nyaman. Polimer super absorbent mbantu nyerep cairan kanthi cepet lan nglindhungi bocor.
Popok Celana Bayi, uga dikenal minangka celana gaya tab, popok nganggo tab lan celana nganggo tab, mbantu para pinituwa individu ngatur inkontinensia urin. Dilindungi nganggo bahan alus lan ambegan sing ora bakal ngganggu wong sing turu. Kita ngrancang Popok Celana Bayi kanthi serapan paling gedhe kanthi mikir ing wayah wengi, Sepuh Care saben dina minangka slogan kita.
Ing ngisor iki minangka introduksi Popok Celana Bayi sing berkualitas tinggi, ngarep-arep bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Popok Celana Bayi. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik!

View as  
 
Celana Pelatihan Bayi Biodegradable Softcare

Celana Pelatihan Bayi Biodegradable Softcare

Celana Pelatihan Bayi Softcare Biodegradable ngidini bayi-bayi pamit bocor, lan turu kanthi apik. Ing wektu sing padha, nyuda ibu-ibu kanggo umbah-umbah.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hiya Brand Japanese Quality Pull Ups

Hiya Brand Japanese Quality Pull Ups

Tarik munggah kualitas Jepang merek Hiya nyegah kebocoran. Bisa nggawe bayi turu nyaman kanggo sewengi. Inti panyerap kita nahan cairan 70% luwih akeh, mula popok tetep garing luwih suwe, sanajan sewengi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Popok Celana Bayi Katun Organik Hiya

Popok Celana Bayi Katun Organik Hiya

Popok celana bayi katun organik Hiya nyuda kebocoran, semburan, lan ruam popok. Dirancang kanggo turu sing luwih apik. Hypoallergenic lan alus kaya kasmir.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Celana Popok Bayi OEM

Celana Popok Bayi OEM

OEM Disposable Baby Diaper Pants minangka pilihan sing paling apik kanggo kulawarga kanggo nglindhungi kulit bayi. Kanthi topsheet breathable alus, bisa nyerep cipratan ing wektu cendhak.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Cute Printed Baby Pull Up Popok

Cute Printed Baby Pull Up Popok

Popok bayi sing dicithak lucu mung siji-sijine popok katun lembut sing lembut, nyerep edan, bebas bahan kimia, ramah lingkungan, kanthi daya serap super. Iku pilihan sing paling apik kanggo bayi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Popok Pulp Bayi Organik Kulit Lembut

Popok Pulp Bayi Organik Kulit Lembut

Popok pulp bayi organik kulit alus yaiku jinis organik kulit alus, digawe dening Fujian Zhongrun Paper Co., Ltd, produsen popok bayi, serbet sanitasi, popok dewasa, lap basah ing China. We welcome sembarang klien dadi agen account kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Minangka produsen lan supplier profesional China Popok Celana Bayi, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Ing manajemen iman sing apik, prinsip kualitas pertama, ngarep-arep bisa kerja sama karo kabeh bisnis, nggawe masa depan sing luwih apik. Sampeyan bisa yakin tuku Popok Celana Bayi saka kita. Kajaba iku, Kita duwe tim layanan profesional, akeh sing duwe pengalaman pirang-pirang taun babagan produk.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept