Ngarep > Produk > Pad Maternity

Pad Maternity Produsen

Pad Maternity Hiya ngurus wektu sing luwih apik kanthi produk organik sing paling apik. Ora ana Bahan Kimia sing digunakake sajrone produksi, nol bahan kimia, bantalan organik sing sehat kanggo ibu sawise nglairake bayi.
Kaya sing dingerteni sawise nglairake, akeh lochia sing metu, mula ibu butuh produk khusus kanggo nyegah bocor, nyerep cairan kasebut. Banjur pad maternity digunakake. Kanthi super absorbency, bisa nyerep getihen abot kanthi cepet kanggo mesthekake tidiness saka jeroan. Topsheet katun alus mesthi nglindhungi kulit alus saka bagean rahasia.
Bantalan ibu sing berkualitas tinggi (uga disebut bantalan ibu) kanthi rega sing kompetitif. Mungkin sampeyan mikir andhuk sanitasi biasa luwih murah. Nanging Sampeyan bakal nemokake-utamane nalika getihen paling abot-yen bantalan materi cenderung luwih apik tinimbang andhuk sanitasi biasa.
View as  
 
Maternity Sanitary Pads

Maternity Sanitary Pads

Kanggo wong: Ladies
Desain: Kanthi Pola utawa tanpa pola
Werna: Ijo, Biru, putih bisa disesuaikanâ

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bantalan Sanitary Postpartum

Bantalan Sanitary Postpartum

Kanggo wong: Wadon
Desain: Kosong
Werna: Putih, Biru, Werna Kustomisasi

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pad Maternity Tanpa Wing

Pad Maternity Tanpa Wing

Kanggo wong: Wanita
Desain: Custom
Werna: putih, biru, lsp.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Maternity Pad Kanthi Penyerapan Dhuwur

Maternity Pad Kanthi Penyerapan Dhuwur

Kanggo wong: Bu
Desain: printing
Werna: Macem-macem warna opsional, bisa disesuaikan

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pad Maternity Sanitary Kanthi Nyerep Cepet

Pad Maternity Sanitary Kanthi Nyerep Cepet

Kanggo wong: Lady
Desain: Nampa desain lan ukuran khusus.
Werna: Sembarang Werna bakal ditampa, Biru, Ijo, Putih

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pad Maternity Kanggo Rumah Sakit

Pad Maternity Kanggo Rumah Sakit

Kanggo wong: Ladies
Desain: Layanan OEM
Werna: Pink, Biru / biru / putih

Waca liyaneKirim Pitakonan
Minangka produsen lan supplier profesional China Pad Maternity, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Ing manajemen iman sing apik, prinsip kualitas pertama, ngarep-arep bisa kerja sama karo kabeh bisnis, nggawe masa depan sing luwih apik. Sampeyan bisa yakin tuku Pad Maternity saka kita. Kajaba iku, Kita duwe tim layanan profesional, akeh sing duwe pengalaman pirang-pirang taun babagan produk.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept