Ngarep > Kabar > Kabar Perusahaan

Teknologi Anyar Digunakake ing Popok Bayi

2022-07-29


Teknologi tombol inti sakapopok bayipunika inti. Saka sudut pandang teknis, awak inti popok wis ngalami telung revolusi nganti saiki: sing pisanan yaiku lair saka popok sing bisa digunakake setengah abad kepungkur; sing kapindho yaiku aplikasi bahan penyerap polimer ing popok ing taun 1980-an. Kinerja panyerepan Cairan produk kasebut dijamin kanthi lengkap, lan inti generasi kapindho umume digunakake dening merek utama ing pasar. Nanging, jinis awak inti tradisional iki isih duwe watesan technical tartamtu ing syarat-syarat kacepetan panyerepan, jurusan anti-reverse osmosis, kekandelan lan kekuatan inti lan kateguhan, etc, supaya masalah saka baby abang ngisor lan reverse osmosis sisih bocor wis ora. ditanggulangi rampung.

Produsen popok bayi ing omah lan ing luar negeri nambah pangembangan popok sing luwih entheng, luwih tipis, luwih aman, lan permukaan garing. Ana uga sawetara produk semi-mature ing pasar. Nganti paruh kapindho 2012, seri popok tahap E-inti diluncurake, nyatakake yen inovasi teknologi inti katelu wis mlebu tahap aplikasi sing diwasa. Inti jenis iki nduweni efisiensi panyerepan sing luwih dhuwur lan ketangguhan sing luwih kuat, lan ngrampungake masalah utama inti generasi kapindho tradisional. Sawetara komentator ujar manawa tekane teknologi E-inti nglambangake pangembangan industri popok menyang jaman anyar. Iki pisanan sing perusahaan Cina wis entuk posisi anjog ing kompetisi teknologi ing kabeh industri wiwit panemuan popok ing Kulon.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept