Ngarep > Kabar > Kabar Perusahaan

Bentenipun antarane bantalan perawat diwasa lan popok diwasa

2022-07-29


Do sampeyan ngerti prabédan antarane bantalan nursing diwasa utawapopok diwasa?

Kanthi akselerasi jangkah urip, panjaluk bantalan perawat diwasa terus berkembang. Saka wong wadon sing kudu ngaso ing amben, wong tuwa, wanita lan bayi sing lagi menstruasi, lan malah wong sing lelungan adoh, kabeh padha nggunakake bantalan nursing diwasa.

Apa pad nursing diwasa

Siji, ngerti apa pad nursing diwasa

Nursing pad diwasa minangka jinis produk perawat diwasa. Iki digawe saka film PE, kain non-anyaman, pulp bulu, polimer lan bahan liyane. Cocog kanggo wong sawise operasi rumah sakit, pasien lumpuh lan wong sing ora bisa ngurus awake dhewe. Kanthi akselerasi jangkah urip, panjaluk bantalan perawat diwasa terus berkembang. Wong wadon sing turu ing amben, wong tuwa, wong wadon nalika haid, lan malah wong sing lelungan adoh kabeh kudu nganggo bantalan nursing diwasa.

2. Carane nggunakake bantalan nursing diwasa

Pad perawat diwasa umume digunakake produk sanitasi kanggo perawatan inkontinensia. Cara nggunakake bantalan nursing yaiku:

1. Ayo pasien lungguh ing sisih, mbukak bantalan keperawatan lan lempitan ing njero kira-kira 1/3, lan pasang ing bangkekan pasien.

2. Ayo sabar nguripake lan ngapusi ing sisih, lan flatten sisih lempitan.

3. Sawise laying warata, supaya sabar ngapusi mudhun lan konfirmasi posisi nursing pad, kang ora mung ngidini sabar kanggo ngaso ing amben ing ease, nanging uga ngidini sabar kanggo nguripake liwat lan ngganti posisi turu ing bakal tanpa kuwatir bab bocor sisih.

Kombinasi bantalan nursing diwasa lan popok diwasa luwih efektif

Pad nursing diwasa bisa digunakake karo popok diwasa. Umumé, sawise nglebokake popok wong diwasa lan ngapusi ing amben, perlu kanggo nyelehake bantalan perawat diwasa ing antarane wong lan amben kanggo nyegah sprei saka kotor. Apa iku pad nursing diwasa utawa popok diwasa, iku kudu kapasitas panyerepan gedhe, lan kapasitas panyerepan ditemtokake dening manik absorbent lan pulp fluff. Njupuk Ai Ziru minangka conto. Volume nyedhot gedhe iku sawijining kauntungan, amarga nggunakake manik-manik banyu-nresep luwih lan pulp fluff prawan kanggo mesthekake panyerepan cipratan luwih.

Cara perawatan sawise nggunakake pad nursing diwasa

1. Pack lan muter bagean reged lan teles saka nursing pad kanggo nang sadurunge Processing.

2. Yen ana bangkekan ing pad keperawatan, mangga diwutahake menyang toilet dhisik.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept