Ngarep > Kabar > Warta Industri

Apa bedane celana popok lan popok?

2023-10-17

popoklan celonone popok minangka rong conto sandhangan sing nyerep sing digawe kanggo bayi lan bocah cilik supaya bisa nyegah bocor lan kekacoan. Ana sawetara bedane antarane loro, sanadyan:


Desain:popokdigawe kanggo ditempelake ing bangkekan bayi nggunakake tape adesif, nalika popok digawe kanggo ditarik munggah-mudhun kaya jeroan conventional.


Penak: Wong tuwa biasane nemokake celana popok luwih gampang amarga luwih cepet lan luwih gampang ditarik munggah lan mudhun sajrone ganti wektu. Nalika bayi rewel, masang popok bisa uga angel amarga njupuk langkah tambahan.


Celana popok uga digawe supaya pas luwih kenceng kanggo nyegah bocor lan menehi kenyamanan maksimal. Nalika sawetara wong tuwa seneng popok sing bisa diatur, wong liya luwih seneng nganggo celana popok.


Kisaran umur: Celana popok biasane digawe kanggo bayi lan bocah cilik sing lagi nyusup utawa mlaku-mlaku lan mbutuhake pas sing luwih fleksibel. bayipopokdigawe kanggo bayi sing luwih enom sing durung bisa ngadeg utawa njagong.


Sakabèhé, keputusan kanggo nggunakake popok utawa celana popok biasane gumantung saka preferensi pribadhi lan panjaluk tartamtu saka bocah kasebut.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept