Ngarep > Kabar > Warta Industri

Carane ngganti popok bayi?

2023-10-17

Kanggo wong tuwa anyar, ganti apopok bayibisa katon kaya tugas sing angel, nanging penting kanggo njaga kenyamanan lan kesehatan bayi. Kene sawetara pedoman kanggo ngganti apopok bayi.


Siapke Kabeh Perlengkapan: Sadurunge ngganti popok bayi, kumpulake kabeh persediaan sing dibutuhake, kalebu popok, tisu, bantalan ganti, lan krim popok (yen ana). Supaya ora ninggalake bocah tanpa pengawasan, priksa manawa kabeh bisa digayuh.


Siapke: Nyiyapake bayi ing papan sing aman lan rata kanthi bantalan ganti ing ngisor, kayata meja ganti. Kanthi mindhah tab adoh saka ngarep popok, sampeyan bisa mbongkar. Kanggo ngindhari kotoran ing papan liya, lempitan popok dadi setengah ing sangisore bayi yen ana kotoran, kanthi sisih sing resik madhep munggah.


Ngresiki Bayi: Angkat sikil bayi lan kanthi ati-ati ngresiki area popok nganggo tisu utawa kain sing dicelupake ing banyu anget. Kanggo nyegah panyebaran bakteri, ngusap saka ngarep menyang mburi. Yen bayi wis pooped, gunakake sawetara wipes kanggo ngresiki wilayah kasebut.


Ayo Bayi Garing: Priksa manawa wilayah kasebut garing sadurunge nganggo popok anyar. Sampeyan bisa ngetokake area kasebut kanthi andhuk alus utawa ninggalake sedhela supaya garing.


Aplikasi Krim Popok (Yen Perlu): Sadurunge masang popok anyar, aplikasiake lapisan krim popok cilik ing wilayah kasebut yen bayi sampeyan duwe ruam popok utawa rawan ngembangake.


Pasang popok sing seger: Geser popok sing seger ing ngisor bayi lan tarik ngarep ing antarane sikile. Pinggang bayi sampeyan kudu ditutupi ing mburi popok. Nyetel pas yen perlu lan kenceng tab ing loro-lorone.


Gulung popok sing reged lan lebokake ing tong sampah utawa tong sampah standar kanggo mbuwang.


Mbutuhake wektu lan latihan kanggo dadi aspek rutin parenting kanggo ngganti popok bayi. Nalika sampeyan ngganti bayi, ngati-ati ing kabeh wektu kanggo njamin safety.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept