Ngarep > Produk > Popok Bayi

Popok Bayi Produsen

Popok Bayi Merek Hiya diprodhuksi dening Fujian Zhongrun Paper Co., Ltd, produsen popok bayi, pembalut wanita, popok dewasa, tisu basah lan barang higienis liyane ing China. Kanthi tim teknis lan manajemen perusahaan dhewe, kualitas popok bayi bisa dijamin lan inovatif.
Popok bayi merek hiya kita nduweni macem-macem kuwalitas. Jinis sing paling umum yaiku jinis ultra tipis lan jinis pulp. Jinis ultra tipis, kanthi lembaran penyerap 5 lapisan, hawa panas sing lembut sanajan lembaran ndhuwur lan embossing unik, sing breathable lan super absorbency. Jinis Pulp, sanajan nganggo pulp lan getah, luwih kandel tinimbang jinis ultra tipis. Nanging uga disenengi dening akeh klien.
Popok bayi kanthi kualitas dhuwur kanthi rega sing kompetitif mbantu ibu-ibu bisa nyimpen luwih akeh. Ora perlu mbayar rega dhuwur, ing wektu sing padha nyimpen kulit bayi. Popok bayi Hiya ora nganggo bahan kimia supaya kulit bayi sing sensitif tetep garing lan ora ruam. Mula, kanggo nemokake popok sing paling apik kanggo bayi sampeyan, mangga mikir babagan popok Hiya Brand Baby.

View as  
 
Celana Pelatihan Bayi Biodegradable Softcare

Celana Pelatihan Bayi Biodegradable Softcare

Celana Pelatihan Bayi Softcare Biodegradable ngidini bayi-bayi pamit bocor, lan turu kanthi apik. Ing wektu sing padha, nyuda ibu-ibu kanggo umbah-umbah.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hiya Brand Japanese Quality Pull Ups

Hiya Brand Japanese Quality Pull Ups

Tarik munggah kualitas Jepang merek Hiya nyegah kebocoran. Bisa nggawe bayi turu nyaman kanggo sewengi. Inti panyerap kita nahan cairan 70% luwih akeh, mula popok tetep garing luwih suwe, sanajan sewengi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Popok Celana Bayi Katun Organik Hiya

Popok Celana Bayi Katun Organik Hiya

Popok celana bayi katun organik Hiya nyuda kebocoran, semburan, lan ruam popok. Dirancang kanggo turu sing luwih apik. Hypoallergenic lan alus kaya kasmir.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Celana Popok Bayi OEM

Celana Popok Bayi OEM

OEM Disposable Baby Diaper Pants minangka pilihan sing paling apik kanggo kulawarga kanggo nglindhungi kulit bayi. Kanthi topsheet breathable alus, bisa nyerep cipratan ing wektu cendhak.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Cute Printed Baby Pull Up Popok

Cute Printed Baby Pull Up Popok

Popok bayi sing dicithak lucu mung siji-sijine popok katun lembut sing lembut, nyerep edan, bebas bahan kimia, ramah lingkungan, kanthi daya serap super. Iku pilihan sing paling apik kanggo bayi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Popok Pulp Bayi Organik Kulit Lembut

Popok Pulp Bayi Organik Kulit Lembut

Popok pulp bayi organik kulit alus yaiku jinis organik kulit alus, digawe dening Fujian Zhongrun Paper Co., Ltd, produsen popok bayi, serbet sanitasi, popok dewasa, lap basah ing China. We welcome sembarang klien dadi agen account kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Minangka produsen lan supplier profesional China Popok Bayi, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Ing manajemen iman sing apik, prinsip kualitas pertama, ngarep-arep bisa kerja sama karo kabeh bisnis, nggawe masa depan sing luwih apik. Sampeyan bisa yakin tuku Popok Bayi saka kita. Kajaba iku, Kita duwe tim layanan profesional, akeh sing duwe pengalaman pirang-pirang taun babagan produk.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept