Popok Bayi

Popok Bayi

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Popok Bayi, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Popok Bayi. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!
Ukuran: kabeh ukuran kasedhiya
Desain: Kanthi Pola
Werna: Mangga deleng swatch warna ing ngisor iki kanggo referensi.
Kanggo wong: Baby

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Fujian Zhongrun Paper Co. Ltd. minangka produsen lan pemasok produk kebersihan profesional ing China. Proyek utama kita kalebu popok Bayi, Tarik bayi, serbet wanita, topeng rai, lan popok dewasa lan manufaktur lan adol tisu basah. Kita wis ngasilake Popok Bayi Fujian luwih saka 15 taun, looking forward kanggo nggayuh hubungan kerjasama jangka panjang karo sampeyan.



IngFitur sakaPopok Bayi:

Ukuran: kabeh ukuran kasedhiya

Desain: Kanthi Pola

Werna: Mangga deleng swatch warna ing ngisor iki kanggo referensi.

Kanggo wong: Baby


Advantage kita sakaPopok Bayi:

  1. Harga sing kompetitif

  2. Kontrol kualitas paling dhuwur

  3. Pangiriman pas wektune lan jadwal conto

  4. Kabar reguler babagan gaya anyar & gaya laris

  5. Kita duwe tim desain profesional kanggo nawakake layanan OEM sing paling apik kanggo sampeyan


Lini produksi:

Desain - Printing - proses akeh - QC lan mriksa - Packing - pengiriman


Rincian Kemasan

We biasane Pack barang kita miturut syarat klien.


FAQ

P: Apa keuntungan sampeyanPopok Bayi?
A: Pisanan, rega competititve.
Kapindho, handfeeling apik.
Katelu, wektu produksi cepet.
Layanan desainer profesional sing pungkasan kanggo sampeyan.

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita pabrik

P: Apa pilihan sampeyan kanggo pesenan cilik?

A: Kajaba kanggo sawetara materail duwe watesan jumlah min, actually kita bisa nampa jumlahe pesenan min ing sembarang quantity.Just rega bakal beda minangka biaya pametumu bakal nuduhake dening q.ty ing.

P: Apa rega paling apik sing sampeyan tawarake?
A:Rega gumantung ing materi, jumlahe, desain lan logo.Sampeyan bisa ngomong kita rincian liyane sing kita bisa Quote sampeyan karo price.But kita mesthekake yen kita bisa menehi rega paling apik lan kualitas.

 



Hot Tags: ora ditemtokake

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept