Ngarep > Produk > Napkin Sanitary

Napkin Sanitary Produsen

Hiya Sanitary Napkin Pad minangka proteksi 8 lapisan. Kaping pisanan, lumahing katun alus perforated sing nyaman. Kapindho iku pengawal sisih, kain katun alus nyegah bocor sisih. Katelu, chip ion negatif kanthi rasa mint sing nyenengake. Bagean kaping telu yaiku kertas ultra alus sing dilebokake ing udara sing ngirim cairan menyang polimer penyerap super. Polimer super absorbent biodegradable teka ing bagean kaping lima. Bagean kaping enem yaiku kertas ultra alus sing dilebokake ing udara kanthi faktor banyu kunci kualitas dhuwur. bagean kapitu rawuh film ngisor pe breathable. Sisih pungkasan yaiku adesif mburi panganan kanggo luwih pas karo jeroan.
Nalika nganggo pembalut hiya, pangguna rumangsa ora ana sing nganggo. Iku unbelievably lancip lan kualitas fleksibel. Iku cocog karo wangun pangguna, lan inti super nyerep sing narik teles adoh saka kulit. Lapisan ndhuwur serbet Hiya sing paling garing uga ambegan, mula pangguna ora bakal krasa panas lan sesak.
Wanita ayo padha ngucapake pamit marang rasa ora nyaman nalika menstruasi. Ayo percaya lan pilih pembalut hiya kita. Ora bakal nguciwani sampeyan. Ing kene uga kasedhiya conto gratis. Sampeyan mung mbayar biaya kurir sethithik kanggo nyoba ing serbet wanita. Kita ngenteni sampeyan.

View as  
 
Hiya Cpl Sanitary Pads

Hiya Cpl Sanitary Pads

Hiya Cpl Sanitary Pads-sanitary pads jinis ultra tipis kanggo wanita haid. Kanggo njamin kualitas, kita nindakake Standar Manajemen 6S lan Mekanisme Evaluasi Kinerja, lan kita wis entuk Sertifikat CE, ISO, lan SGS. Welcome sembarang bisnis saka China lan luar negeri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Towel Sanitary Kanggo Ladies

Towel Sanitary Kanggo Ladies

Ukuran: 150mm, 245mm, 290mm, 330mm, Siji Ukuran Pas Paling utawa Ngatur
Desain: Nyetel printing
Werna: Ijo, Biru, putih bisa disesuaikan
Kanggo wong: Girls

Waca liyaneKirim Pitakonan
Napkin Sanitary Kandel Kanthi Pulp Fluff

Napkin Sanitary Kandel Kanthi Pulp Fluff

Ukuran: 245mm, 290mm, 330mm, Plus ukuran kasedhiya yen dibutuhake
Desain: Colored Chip kanggo macem-macem ukuran
Werna: Putih, Biru, Werna Kustomisasi
Kanggo wong: Bu

Waca liyaneKirim Pitakonan
Napkin Sanitary Kanggo Periode Wanita

Napkin Sanitary Kanggo Periode Wanita

Ukuran: 330mm, 290mm, 245mm, 155mm, disesuaikan
Desain: Desain Gratis
Werna: Ireng, kaya sing dijaluk, putih, biru, lsp.
Kanggo wong: Lady

Waca liyaneKirim Pitakonan
Napkin Sanitary Kanthi Ion Negatif

Napkin Sanitary Kanthi Ion Negatif

Ukuran sing kasedhiya: Gratis, 240mm, 290mm, 330,155mm, 150mm, Ukuran khusus, 150-330
Desain: Miturut Sampeyan Custom
Werna: Macem-macem warna opsional, bisa disesuaikan
Kanggo wong: Ladies

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sanitary Pads Ultra Tipis Kanthi Macem-macem Ukuran

Sanitary Pads Ultra Tipis Kanthi Macem-macem Ukuran

Kasedhiya Ukuranï¼saka 155mm nganti 330mm
Desain: Kanthi Pola, topsheet polos
Werna: Sembarang Werna bakal ditampa, Biru, Ijo, Putih
Kanggo wong: Wadon

Waca liyaneKirim Pitakonan
Minangka produsen lan supplier profesional China Napkin Sanitary, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Ing manajemen iman sing apik, prinsip kualitas pertama, ngarep-arep bisa kerja sama karo kabeh bisnis, nggawe masa depan sing luwih apik. Sampeyan bisa yakin tuku Napkin Sanitary saka kita. Kajaba iku, Kita duwe tim layanan profesional, akeh sing duwe pengalaman pirang-pirang taun babagan produk.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept