Produk

View as  
 
Bantalan Higienis Langgeng

Bantalan Higienis Langgeng

Fujian Zhongrun Paper Co. Ltd. minangka produsen lan pemasok Pad Higienis sing tahan lama ing China. Kita wis ngasilake Pads Higienis Langgeng sajrone pirang-pirang taun, ngarepake hubungan kerjasama jangka panjang karo sampeyan. Bantalan Higienis sing Tahan Lama ngeculake macem-macem posisi turu. Kanthi celana jero wanita merek Hiya, sampeyan bisa turu tanpa kuwatir. Celana jero wanita merek Hiya luwih dipercaya tinimbang pacar sampeyan. Nyimpen masalah Bocor. Pinggang dhuwur elastis. Welcome klien saka jaban rangkah dadi distributor kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hygiene Feminin sing bisa digunakake

Hygiene Feminin sing bisa digunakake

Minangka produsen Hygiene Feminine Disposable profesional sing berkualitas tinggi, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Hygiene Feminine Disposable saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Celana Menstruasi Wanita Hiya minangka jinis kain sing nyaman, nyenyet Kelembapan, desain anti bocor sing inovatif, digawe kanggo wanita haid. Sing nglindhungi saka bocor haid, bau, lan kelembapan, ora ana bantalan utawa tampon maneh ing aliran abot.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Wipes kebersihan pribadi

Wipes kebersihan pribadi

Fujian Zhongrun Paper Co. Ltd. minangka produsen lan pemasok tisu kebersihan pribadi skala gedhe ing China. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi akeh pasar. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China. Wipes kebersihan pribadi digawe saka kain nonwoven spunlace berkualitas tinggi, tekstur katun, kulit alus, cocok kanggo kabeh bagian kulit; non-omben, murni lan entheng, lan liwat test iritasi kulit, malah yen bayi uga bisa kulit alus aman kanggo nggunakake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Wipes Kebersihan Sekali Pakai

Wipes Kebersihan Sekali Pakai

Fujian Zhongrun Paper Co. Ltd. minangka produsen lan supplier Wipes Kabersihan Disposable profesional ing China. Disposable Hygiene Wipes digawe saka kain nonwoven spunlace berkualitas tinggi, tekstur katun, kulit alus, cocok kanggo kabeh bagian kulit; non-omben, murni lan entheng, lan liwat test iritasi kulit, malah yen bayi uga bisa kulit alus aman kanggo nggunakake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tisu Pembersih Antibakteri

Tisu Pembersih Antibakteri

Fujian Zhongrun Paper Co.Ltd. duwe pengalaman pirang-pirang taun kanggo Wipes Pembersih Antibakteri. Wipes Pembersih Antibakteri digawe saka kain nonwoven spunlace berkualitas tinggi, tekstur katun, kulit alus, cocok kanggo kabeh bagian kulit; non-omben, murni lan entheng, lan liwat test iritasi kulit, malah yen bayi uga bisa kulit alus aman kanggo nggunakake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Virgin Pulp Tissue Wajah

Virgin Pulp Tissue Wajah

Virgin Pulp Facial Tissue digawe saka kain nonwoven spunlace berkualitas tinggi, tekstur katun, kulit alus, cocok kanggo kabeh bagian kulit; non-omben, murni lan entheng, lan liwat test iritasi kulit, malah yen bayi uga bisa kulit alus aman kanggo nggunakake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept