Ngarep > Produk > Ing ngisor Pad

Ing ngisor Pad Produsen

Fujian Zhongrun Paper Co., Ltd nggawe produk bedwetting kualitas paling apik- ing ngisor pad, uga disebut kasur. Iku desain super absorbent kanggo njaga sprei supaya garing lan nyegah sores bedridden lan nggawe wong aran nyaman. Lumahing embossing unik ndadekake luwih breathable.
Item iki unisex, kanthi ukuran 45*60cm, 60*60cm, 60*90cm. Telung ukuran iki minangka ukuran sing paling umum. Uga kita welcome ukuran selaras. Padha non-steril lan disposable. Solusi sing trep banget kanggo inkontinensia bayi-lansia-dewasa. Kajaba iku, ing pad uga cocok kanggo latihan kirik.
Hiya Under Pad kita wis entuk sertifikat CE, ISO, FDA, SGS kanggo njamin sanitasi lan kualitas produk kita. Kita uga nindakake standar manajemen 6S lan mekanisme evaluasi kinerja. Perusahaan kita ngeyel prinsip perusahaan - Kredit, Inovasi, Efisiensi, lan Praktis. Kanggo dadi supplier anjog internasional lan éling pembangunan umum karo pelanggan, kita tansah nyoba upaya paling apik kanggo nggedhekake bisnis kita ing saindhenging donya.

View as  
 
Underpads Organik Ekonomi

Underpads Organik Ekonomi

Organik ekonomi ing ngisor bantalan nglindhungi perabotan, seprai utawa kursi rodha saka bocor. Pilih bantalan organik Hiya Econoic biru standar ing pirang-pirang ukuran.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Underpads Waterproof 60X90 biru

Underpads Waterproof 60X90 biru

Hiya 60 * 90cm underpads anti banyu nganggo biru minangka liner sing nyerep banget kanggo digunakake sajrone prosedur medis lan ngrawat inkontinensia diwasa. Ing underpads fitur anti banyu, backing non-selip sing disegel ing kabeh papat sisih kanggo nyegah bocor.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Super panyerepan tuwa Pads

Super panyerepan tuwa Pads

Hiya Brand Super Absorption Elderly Pads minangka liner sing nyerep banget kanggo digunakake sajrone prosedur medis lan perawatan inkontinensia diwasa. Ing underpads fitur anti banyu, backing non-selip sing disegel ing kabeh papat sisih kanggo nyegah bocor.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hiya Nursing Pads Dewasa

Hiya Nursing Pads Dewasa

bantalan nursing diwasa Hiya diwenehake dening Fujian Zhongrun Paper Co,.Ltd specialized ing prodhuksi popok bayi, celonone popok bayi, popok diwasa, sanitary napkins lan ing bantalan karo luwih saka 10years experences. Merek utama kita yaiku Hiya, Yingcool, Xuxuai, lan liya-liyane. Kita nggoleki agen merek kita ing China lan luar negeri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Hiya Disposable Incontinence Under Pad

Hiya Disposable Incontinence Under Pad

Hiya incontinence nganggo pad diprodhuksi dening Fujian Zhongrun Paper Co,.Ltd specialized ing prodhuksi popok bayi, celonone popok bayi, popok diwasa, sanitary napkins lan ing bantalan karo luwih saka 10years experences. Pabrik kita dilengkapi mesin produksi modern kanggo inkontinensia buangan Hiya ing pad, kualitase bisa dijamin. Kita ndhukung layanan OEM lan ODM, uga nggoleki merek kita ing luar negeri. Sugeng rawuh sampeyan gabung.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Minangka produsen lan supplier profesional China Ing ngisor Pad, kita nyedhiyakake layanan manajemen proyek sing komprehensif kanggo para pelanggan. Ing manajemen iman sing apik, prinsip kualitas pertama, ngarep-arep bisa kerja sama karo kabeh bisnis, nggawe masa depan sing luwih apik. Sampeyan bisa yakin tuku Ing ngisor Pad saka kita. Kajaba iku, Kita duwe tim layanan profesional, akeh sing duwe pengalaman pirang-pirang taun babagan produk.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept